Kan ik mijn bestelling in laten pakken?

Elke bestelling pak ik voor je in, ook als je het sieraad voor jezelf besteld hebt. Ik vind het leuk om te zorgen dat het open maken van je bestelling een lach op je gezicht bezorgd. Je hebt misschien wel lang gespaard voor dit sieraad of je hebt iets te vieren, hoe dan ook ingepakt is het leukst. Is het een cadeau en wil je een korte boodschap meesturen? Dit kan, plaats in het opmerkingen veldje tijdens het bestelproces je persoonlijke bericht (max 70 tekens) en ik zorg dat dit meegestuurd wordt (helemaal leuk dus om een brievenbus cadeau naar iemand te sturen). Laat het wel even weten als je meerdere sieraden besteld en er cadeau's tussen zitten, anders kan het zijn dat je bestelde sieraden in 1 kadoverpakking zitten.

Wat zijn de verzendkosten

De verzendkosten zijn op dit moment €4,00 en je bestelling wordt met track and trace verstuurd.

Wat is de levertijd?

Je bestelling wordt binnen 4 werkdagen verstuurd. Is er haast bij? Stuur me dan een bericht en ik kijk wat ik voor je kan doen.

Heb je een bezoekadres?

Ik heb een webwinkel en helaas geen winkel aan huis.

Zitten er stoppertjes bij de oorbellen?

Jazeker! Bij alle oorbellen ontvang je een stoppertje zodat de oorbel goed in je oor blijven zitten tenzij de oorbel van zichzelf al een sluiting heeft. Gebruik deze stoppertjes ook, want het kan weleens gebeuren dat je oorbel anders uit je oor valt als je bijvoorbeeld een sjaal af doet. 

Wat is sterling zilver/925 zilver?

Sterling zilver is hetzelfde als 925 zilver. 925 zilver is de meest bekende legering zilver, het zilver wat je ook bij de juwelier ziet liggen. Sterling zilver is de Engelse benaming en 925 zilver is de Nederlandse benaming. 
Puur zilver is vaak te zacht, daarom wordt deze gemengd met andere metalen, vaak is dit koper. 925 zilver betekend dus dat het zilver voor 92,5% uit puur zilver bestaat en gemengd is met 7,5% aan ander metaal.

Wat is fijnzilver/999 zilver?

999 zilver is het puurste vorm van zilver en wordt ook wel fijnzilver genoemd. 999 zilver bestaat voor 99,9% uit zilver. 
Deze pure zilver gebruik ik graag voor het techniek wirewrappen, omdat fijn zilver makkelijker te gebruiken is voor deze techniek en de vormen mooier uitkomen. Doordat ik met wirewrappen gebruik maak van 925 en 999 zilver krijg ik een mooie stevige sieraad van hoge kwaliteit.

Heb je nog een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Mail dan even naar info@atelierblaauw.nl