Ontdek de mooiste sieraden voor de feestdagen

Ontdek de mooiste sieraden voor de feestdagen

Met de feestdagen wil je feestelijk en chique verschijnen. Je maakt je look compleet af met de juiste sieraden, lees hier welke.


De feestdagen naderen! Dat betekent dat er veel borrels en familiebezoekjes aankomen. Je wilt natuurlijk leuk voor de dag komen, met feestelijke kleding en daarbij wil je de show stelen met het dragen van de juiste sieraden. In dit artikel delen we de mooiste sieraden voor deze dagen. Dus ben je op zoek naar sieraden voor de feestdagen, lees dan snel verder.

Kies voor het chique goud!
Op dagen zoals Kerst en oud en nieuw trekt iedereen zijn mooiste outfit uit de kast. Familie en vrienden komen bij elkaar en zitten met elkaar aan tafel om een heerlijk diner met elkaar te nuttigen. Bij een chique outfit horen mooie en chique sieraden. Daarom wordt er vaak voor goud gekozen. Goud sprankelt en straalt luxe uit. De kleur goud associëren met welvaart, voorspoed en warmte, kies bijvoorbeeld voor deze gouden roos oorbellen of stijlvolle gold filled met zoetwaterparel

Straal met sterling zilver tijdens de feestdagen
Ben je geen goud drager? Houd je liever van zilver? Kies daar dan voor. Met de juiste zilveren sieraden, kom je ook chique voor de dag. Zilver staat mooi bij de kleuren zwart, grijs, blauw of wit. Shop hier je zilveren roos oorbellen of hart creooltjes 

Steel de show met minimalisme
Als je al uitgepakt hebt met een feestelijke mooie opvallende jurk, dan is vaak een minimalistische ketting, oorbellen of een ring voldoende. Kleuren die vaak uit de kast getrokken worden met Kerst zijn rood of zwart. Rood is een echte eyecatcher, als je hierbij opvallende sieraden draagt, wordt het toch wat te veel en dat is zonde! Met oud en nieuw gaat men voor feestelijk, dus wordt er vaak over de top gegaan met glitters. Draag dan bijvoorbeeld de gouden minimalistische oorbellen met rozenkwarts, zilveren minimalistische oorbellen met rhodoniet of gouden minimalistische oorbellen met prehniet

Draag een hanger met verhaal
Een collier met een edelsteen staat voor een persoonlijk verhaal. Je hebt dat zelf gekocht of gekregen en het staat symbool voor een belangrijke gebeurtenis in je leven. Hoe mooi is het om dit sieraad te dragen met de feestdagen? De edelsteen geeft een finishing touch aan elke outfit. De geboortestenen hebben verschillende krachten. De aquamarijn in zilveren oorbellen zouden een sterke kalmerende werking hebben, de tijgeroog oorbellen zouden pijnstillend kunnen werken en de amethist in deze hanger heeft een zuiverende werking. Fijne stenen om bij je te dragen. Deze gekleurde stenen passen vaak goed bij zwart.

Met de zoetwaterparel maak je je chique outfit af
Zoetwaterparels zijn niet alleen mooi om te dragen in sieraden, ze zijn ook zacht in energie. Parels brengen namelijk vrede, rust en verlichting, het heeft een zuiverend effect op het lichaam, maar ook in geest en ziel. De zoetwaterparel stimuleren de eigenschappen zoals integriteit, inzicht, eerlijkheid, wijsheid, begrip en acceptatie. Daarnaast maakt het elke chique outfit af. Kies bijvoorbeeld voor Kerst voor de zilveren oorbelletjes met zoetwaterparel.  

Ben je al op zoek naar een mooi sieraad voor de feestdagen? Ga dan nu naar de webshop van Atelier Blaauw en bestel vandaag nog je collier of oorbellen.