De sieradentrends voor de zomer van 2023


De sieradentrends voor de zomer van 2023


De leukste sieradentrends voor zomer 2023

Sieraden en accessoires maken je outfit helemaal af.  Het zet de puntjes op de i. Of je nu kiest voor veel sieraden, zoals een arm vol armbandjes, meerdere kettinkjes en een aantal ringen. Of kies je juist voor een minimalistische aanpak. Met sieraden kan je laten zien hoe je jezelf neerzet. Wat zijn de leukste sieradentrends voor deze zomer? We hebben het voor je uitgezocht, je leest het in dit artikel. 

 

Je ziet parels in het modebeeld terug

Zoetwaterparels zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en zijn uiteraard ook deze zomer weer van de partij. We dragen deze prominent in een ketting gecombineerd met zoetwaterparel oorbellen. De zoetwaterparel is een parel die van weekdieren worden gekweekt in zoet water meren. Ze kunnen elke vorm hebben, van zeldzame ronde vormen tot ongelijk barokke vormen. Ze zijn in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. Je ziet ze terug in kettingen, oorbellen en armbanden, zoals de zilveren hanger met zoetwaterparel of een gouden hanger met zoetwaterparel

 

Met goud en zilver steel jij de show deze zomer 


Gouden sieraden blijven altijd tijdloos. Goud past daarnaast bij alles, daarom zie je dit ook deze zomer terugkomen. Goud is erg duur, daarom wordt er steeds vaker gekozen voor gold filled. Dit bevat minder goud, maar liefst vijf procent, is daardoor goedkoper, maar blijft met de juiste verzorging net zo lang mooi. Gouden sieraden worden geassocieerd met voortvarendheid en klasse. Als je als vrouw goud draagt, dan straalt dat gelijk elegantie uit. Wat je veel terugziet in het modebeeld zijn de Gouden Roos oorbellen of  Gold filled gehamerde oorbellen. Wil je liever zilver dragen? Dit kan ook, want zilveren sieraden zie je ook weer terug deze zomer. Zo zie je de ketting hanger met geboortesteen of Swarovski kristal terug. Bestel hier de zilveren collier met vier geboortestenen, juni ketting met parel, Swarovski maan collier of large wire wrapped Swarovski kristal. 

  

Een collier met geboortesteen draag je deze zomer


Wat je ook terug ziet deze zomer zijn colliers of oorbellen met deze edelstenen, ook wel geboortestenen genoemd. Door een geboortesteen te dragen in je sieraad, krijg je een mooi en persoonlijk sieraad. De geboortesteen komt uit de maand waarin je geboren bent en dit past bij je sterrenbeeld. Koop hier je hanger met Amethist, zilveren hanger met Labradoriet of zilveren hanger met Chrysocolla. Of draag je liever oorbellen? Deze zijn ook verkrijgbaar met de geboortestenen. Shop hier Sterling silver oorbellen met Aquamarijn, Gold filled oorbellen met Aquamarijn of Confetti oorbellen met Tijgeroog. Een uniek sieraad wat precies past met wie jij bent! Wil je een ander mooi geboortesteen sieraad kopen, klik dan hier om de collectie te bekijken.

 

Wil je ook meer sieraden dragen om je look af te maken? Ga dan nu naar onze webshop en bestel vandaag nog de leukste armbanden, oorbellen of kettingen om je zomer outfit helemaal af te maken.